Brieža ribas pikantā marinādē <br><br>
Sastāvdaļas
- 1 kg brieža ribas
- Marinādei:
- 2 ēd.k. paprikas pulveris
- 4 ēd.k. tomātu pasta
- svaigi malti pipari
- 3 ēd.k. sojas mērce
- 2 ēd.k. cukurs
Ja esat tikuši pie medījuma, nenonieciniet ribiņas. Pareizi pagatavojot jums izdodies sevi iepriecināt ar lielisku ēdienu. Ja esiet pikantu un asu ēdienu cienītājs, pieliekiet marinādei čili piparus.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Brieža ribas attīrīt no plēvem un sadalīt porcijas gabalos, 4 porcijas.
Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un ar šo marinādi iesmērēt ribiņas. Atstāt marinēties uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.
Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un ar šo marinādi iesmērēt ribiņas. Atstāt marinēties uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.
2
Uzkarsēt grilu un ribiņas uzgrillēt. Grilēšanas laikā ribiņas ik pa brīdim iesmērēt ar marinādi.
3
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un asu mērci.