Garšaugu marināde šašlikam
Sastāvdaļas
- 1 kg Vistas gaļa
- 5 daiviņas sīki kapāta ķiploka
- ½ sīki kapāta svaiga čili (aptuveni mazā pirkstiņa garumā)
- 3 zari sīki kapātas upes vai piparmētras
- 1 neliels sīki kapāts zars izopa
- 2 citronu sula
- 10 priežu pumpuri
- sāls, pipari pēc garšas
- eļļa – pēc nepieciešamības
Visai neparasta marināde, kur visvieglāk tikt pie sastāvdaļām tieši vasarā. Taču šašliks arī vislabāk piestāv tieši vasarai, vai ne?
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež mazos gabaliņos.
2
Marinādei visas sastāvdaļas sagriež, sasmalcina. Pielej klāt eļļu un atstāj marinēties uz 3 stundām.