Vista ar zaļumiem un maskarpone sieru
Sastāvdaļas
- 4 vistas krūtiņas ar ādu
- 1 glāze baltvīna
- 25 g sviesta
- 250 g maskarpones siers
- 6-8 ēdk. sasmalcinātu zaļumu (pēc izvēles – pētersīļi, dilles, piparmētras, rozmarīns, maurloki)
- 4 puravi, sagriezti gareniski
Krāsnī ceptas vistas filejas kļūst īpaši sulīgas pateicoties maskarpones sieram, ja tas tām tiks pabāzts zem ādas.
Pagatavošana
1
Uzsildi cepeškrāsni uz 180 grādiem. Bļodā sajauc maskarpones sieru ar zaļumiem.
Uzmanīgi pacel vistas ādu un zem tās paliec zaļumu sieru.
2
Puravus gareniski izklāj cepamajā traukā, ielej tur vīnu un virsū tiem liec vistas krūtiņas. Visu pārkaisi ar mazām sviesta piciņām. Liec cepties cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.