Shutterstock.com

Zivju zupa ar puravu un rīsiem

Sastāvdaļas
  • 500 g zivju filejas
  • 500 g puravu
  • ¾ glāzes rīsu
  • 2-3 tomāti
  • 1 ābols
  • 1 ēdk. Sviesta
  • Krējums
  • Zaļumi pēc izvēles- pētersīļi, dilles, lociņi
Neparasta zupa, kas patiks eksperimentētājiem. Te ir gan rīsi, puravs, gan tomāts un vietu atradis par ābols. Ja negribas riskēt, bez ābola var iztikt, un tomātu vietā pievienot tomātu pastu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Puravus nomazgā, sasmalcina un kopā ar nomazgātiem rīsiem liek vārošā sālsūdenī.
2
Pēc 10 minūšu vārīšanas pievieno zivju filejas gabaliņus un vēl vāra 10-15 minūtes.
3
Pievieno nolobītus, sagrieztus tomātus, zaļumus, sviestu un krējumu. Kad zupa jau gatava, skābumam pievieno rīvētu ābolu.

Pievienot komentāru

Zupas