Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kāpostu un paprikas salāti

Sastāvdaļas
  • 500 g skābētu kāpostu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 citrons
  • 1 ābols
  • 3 loku stiebri
  • 3 ēdk. saulespuķu eļļas
  • sāls, malti melnie pipari, cukurs – pēc garšas
Ziemas sezonā neaizmirsti maltīti bagātināt ar vitamīniem, šķiedrvielām un svaigumu!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Citronu aplej ar verdošu ūdeni un nosusini. Miziņu norīvē, sulu izspied. Ābolu sagriez četrās daļās, izņem serdi, tad sagriez plānās šķēlītēs. Ābola šķēlītes aplej ar citrona sulu.
2
Kāpostus smalki sagriez un sajauc ar ābola šķēlītēm. Papriku sagriez gareniski četrās daļās, izņem sēklas un sagriez kubiņos. Lokus smalki sagriez. Papriku un lokus pievieno kāpostiem un visu sajauc.
3
Palikušo citrona sulu sajauc ar eļļu, sāli, pipariem, cukuru un pārlej salātiem. Atstāj uz 15 minūtēm ievilkties.
4
Saulespuķu sēklas apcep pannā bez taukvielām, atdzesē un pārkaisi salātiem.

Pievienot komentāru

Salāti