Shutterstock

Vistas salāti ar olīvām

Sastāvdaļas
  • 4 vistas krūtiņas
  • 140 g melnās vai zaļās olīvas
  • 350 g ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
  • 2 romiešu salātu ceri
  • 1/2 svaiga gurķa
  • 2 ēdk. kaperu
  • Salātu mērcei:
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • 1 tējk. maigu sinepju
  • Olīveļļa
Šajā receptē tiek aicināts neliet ārā olīvu marinādi, to var pielietu uz pannas, apcepot vistu, kā arī pievienot salātu mērcei.

Pagatavošana

1
Uz pannas apcep vistas gaļu līdz tā gatava. Ļauj atdzist.
2
Salātus sagriez mazākos gabaliņos. Gurķi sagriez šķēlēs. Vistas gaļu sagriez strēmelēs.
3
Veido mērci: sajauc citronu sulu ar sinepēm, pievieno olīveļļu. Vari pievienot arī olīvu marinādi.
4
Bļodā sajauc visas salātu sastāvdaļas, pārlej ar mērci. Samaisi neilgi pirms pasniegšanas.

Pievienot komentāru