Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ātrie auzu pārslu un riekstu cepumi

Sastāvdaļas
  • 225 g smalku auzu pārslu
  • 150 g sviesta
  • 100 g brūnā cukura
  • 50 g rupji sakapātu riekstu un veselu rozīņu
  • 2 ēdk. medus
Izvēlies riekstus, kuri labāk garšo. Lai cepumi sanāktu glītāki, tos var cept arī silikona veidnē ar mazām iedobītēm.

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
2
Visus produktus rūpīgi samaisi. Ar rokām izveido stingras bumbiņas valrieksta lielumā. Liec uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
3
Cep krāsnī 12–15 minūtes.

Pievienot komentāru

Konditoreja