Pixabay

Citronu kēksiņi

Sastāvdaļas
  • 130 g mīksta sviesta
  • 150 g pūdercukura
  • 3 olas
  • 1 neliela citrona miziņa, smalki rīvēta
  • 40 ml piena
  • 240 g miltu
  • 2 tējk. Cepamā pulvera
Ļoti aromātiski un gardi. Lielisks kārums, ko baudīt pie pēcpusdienas tējas vai ņemt līdzi piknikā.

Pagatavošana 12 porcijas

1
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Sagatavo mafinu cepamo plāti, izklāj iedobumus ar papīru trauciņiem. Ar mikseri saputo sviestu ar cukuru. Pa vienai pievieno olas. Pieliec citrona miziņu un pienu, rūpīgi samaisi. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iestrādā mīklā.
2
Piepildi mafinu formiņas līdz ¾ no tilpuma ar mīklu. Cep 20-25 minūtes, gatavību pārbaudot ar koka skaliņu – iedurtam viducī, tam jānāk ārā sausam.

Pievienot komentāru