Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepts kabacis ar parmezānu

Sastāvdaļas
  • 1 mazs Kabacis
  • 8 Ķiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 6 ēdk. rīvēts parmezāns vai cits cietais siers
  • 1 tējk. rozmarīns
  • Olīveļļa
Šajā receptē noderēs arī mazie cukīni. Tos var negriezt ripiņās, bet gareniski uz pusēm, veidojot ceptas cukīni laiviņas ar parmezānu.

Pagatavošana

1
Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem.
2
Ķiploku sarīvē, čili piparu un tomātiņus smalki sagriež. Bļodā sajauc visas iepriekšminētās sastāvdaļas, pievieno rozmarīnu.
3
Kabaci sagriez biezās ripiņās, izliek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Katru ripiņu pārkaisa ar sagatavoto maisījumu. Pašās beigās pārkaisa ar sieru. Cep 20-30 minūtes, līdz kabacis ir mīksts.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni