Biezpiena un auzu pārslu kūciņa
Sastāvdaļas
- 250 g vājpiena biezpiena
- 100 g auzu pārslu
- 100 g vasaras ogu
- 100 g cukura
- 20 g rozīņu
- 1 ola
- 2 tējk. malta kanēļa
- eļļa vai sviests veidnei
Pildījumam der visdažādākās ogas; vienīgi, ja tās ir ļoti skābas, jāpievieno vairāk cukura.
Pagatavošana
1
Auzu pārslas samaisi ar rozīnēm, olu un pusi cukura. Pildi veidnē, kas ieziesta ar eļļu vai sviestu.
2
Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 10 minūtes.
3
Biezpienu samaisi ar atlikušo cukuru, ogām un kanēli. Liec uz apceptās pamatnes un izlīdzini.
4
Ievieto atpakaļ krāsnī un cep vēl kādas 20 minūtes.