Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Iveta
2019. gada 17. janvārī 15:25
Kapec kartupeli javara/jacep 2 h???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer I
2019. gada 17. janvārī 23:34
Kartupelis nav makarons, kas vārošā ūdenī jaliek. Un, piekritīšu Ivetai- kāda vella pēc, kartupeļus pāris stundas mocīt? Sadisti, bļa?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
???
2019. gada 11. februārī 17:11
Tik kaut kāds jukušais var katupeli tik ilgi gatavot,beigās neveselīgs ēdiens sanāk.Ja kraukšķīgs tad pilns ar eļļu vai izkaltis karstumā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Inese Čipāne ( Lubgāne )
2020. gada 27. jūlijā 14:05
Pie tam receptes autors laikam ir saspiedis smadzenes, jo recepte ir “ saspiestie kartupeli...”, bet kad tie jāspiež, nav skaidrs. Domājams, kad pēc 2 stundu cepšanās to gatavo ēdienu varētu miskaste ar kāju piespiest
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi