Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Inese Čipāne ( Lubgāne )
2020. gada 27. jūlijā 14:05
Pie tam receptes autors laikam ir saspiedis smadzenes, jo recepte ir “ saspiestie kartupeli...”, bet kad tie jāspiež, nav skaidrs. Domājams, kad pēc 2 stundu cepšanās to gatavo ēdienu varētu miskaste ar kāju piespiest
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
???
2019. gada 11. februārī 17:11
Tik kaut kāds jukušais var katupeli tik ilgi gatavot,beigās neveselīgs ēdiens sanāk.Ja kraukšķīgs tad pilns ar eļļu vai izkaltis karstumā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer I
2019. gada 17. janvārī 23:34
Kartupelis nav makarons, kas vārošā ūdenī jaliek. Un, piekritīšu Ivetai- kāda vella pēc, kartupeļus pāris stundas mocīt? Sadisti, bļa?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Iveta
2019. gada 17. janvārī 15:25
Kapec kartupeli javara/jacep 2 h???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi