Shutterstock

Veģetārais borščs

Sastāvdaļas
Ja zupai ļaus pāris stundu vai pat visu nakti ievilkties, tā kļūs vēl garšīgāka. Pikantākai garšai var iemaisīt arī kādu karotīti sinepju.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Nomizotas bietes sagriez salmiņos, burkānus un puravu – ripiņās, kartupeļus – gabaliņos. Sīpolu sakapā.
2
Katlā sakarsē eļļu un maisot apcep sīpolus, kāpostus, bietes un kartupeļus.
3
Pielej buljonu un uzvāri. Uz lēnas uguns vāri 20 minūtes. Pievieno burkānus un puravus un turpini vārīt vēl 10 minūtes.
4
Iemaisi etiķi, pēc tam cukuru, sāli un piparus pēc garšas.
5
Lej šķīvjos, ieliec pa karotei krējuma un pārkaisi ar dillēm.

Pievienot komentāru