Zupa ar jūras kāpostiem
Sastāvdaļas
- 50 g jūras kāpostu
- 50 g svaigu kāpostu
- 25 g skābētu gurķu
- 25 g sīpolu
- 1 ēdk. Tomātu mērces
- 100 g liesas desas
- 50 g vārītas vai ceptas gaļas
- Buljons pēc vajadzības
- 1 ēdk. Eļļas
- Sāls, malti melnie pipari
Zupu varianti ir nebeidzami, ar desu, gaļu, dārzeņiem un sēnēm. Piedāvājam arī šādu variantu, ar veselīgajiem jūras kāpostiem.
Pagatavošana
1
Kāpostus sagriež un buljonā vāra mīkstus. Eļļā sacep sasmalcinātu sīpolu, tomātu biezeni, stienīšos sagrieztu desu un gurķus.
2
Buljonā liek sagatavotus produktus, jūras kāpostus, garšvielas, uzvāra, pieliek stienīšos sagrieztu gaļu.