Shutterstock

Zupa ar jūras kāpostiem

Sastāvdaļas
  • 50 g jūras kāpostu
  • 50 g svaigu kāpostu
  • 25 g skābētu gurķu
  • 25 g sīpolu
  • 1 ēdk. Tomātu mērces
  • 100 g liesas desas
  • 50 g vārītas vai ceptas gaļas
  • Buljons pēc vajadzības
  • 1 ēdk. Eļļas
  • Sāls, malti melnie pipari
Zupu varianti ir nebeidzami, ar desu, gaļu, dārzeņiem un sēnēm. Piedāvājam arī šādu variantu, ar veselīgajiem jūras kāpostiem.

Pagatavošana

1
Kāpostus sagriež un buljonā vāra mīkstus. Eļļā sacep sasmalcinātu sīpolu, tomātu biezeni, stienīšos sagrieztu desu un gurķus.
2
Buljonā liek sagatavotus produktus, jūras kāpostus, garšvielas, uzvāra, pieliek stienīšos sagrieztu gaļu.

Pievienot komentāru