Vistas zupa ar nūdelēm 1
Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas (apmēram 500 g), sagrieztas 1 cm strēmelēs
- 40 g spinātu
- 100 g spageti, salauzti īsākos gabalos
- 500 ml ūdens
- 1 l vistas gaļas buljona
- 1 selerijas kāts, sagriezts ripiņās
- 3 ķiploka daiviņas, sagrieztas
- 1 mazs sīpols, smalki sagriezts
- 2 ēdk. olīveļļas
- Sāls un svaigi malti melnie pipari
Ja klāt piespiedīsi citrona sulu, tad tā kļūs par vērtīgu ēdienu kādam, kurš sasirdzis.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Katlā uzsildi eļļu, pievieno sīpolu, ķiploku, seleriju un apcep, līdz dārzeņi kļuvuši mīkstāki.
2
Pievieno buljonu un ūdeni un uzvāri līdz pirmajam burbulim. Tad pievieno makaronus un vāri 5 minūtes.
Makaroniem vēl nav jābūt mīkstiem.
3
Pievieno sagrieztās vistas filejas un turpini vārīt vēl 4-5 minūtes. Noņem no uguns, ieber iekšā spinātus, sāli un piparus.
1 komentārs