Tex Mex pupiņu zupa (veģetārā)

Sastāvdaļas
  • 400g konservētas pupiņas
  • 1 sarkana paprika
  • 1 baltais sīpols
  • 1 sarkans sīpols
  • 1 selerijas kāts
  • 1gl dārzeņu buljons
  • šķēle ķirbja
  • 1/2 gl konservēta kukurūza
  • 400g konservēti tomāti
  • 1 tējk. Tex Mex garšvielas
  • 2 lauru lapas
  • 1/4 tējk. kūpināta paprika
  • olīveļļa
  • čili pipari
  • zaļumi
  • sāls
Šī recepte ņemta no izdevniecības whitebook.lv izdotās grāmatas "Veģetrēšana" (Dita Lase). Rekomendējam izmēģināt šo recepti arī gaļēdājiem!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus, papriku un ķirbi sagriezt kubiņos. ķiploku smalki sakapāt. Selerijas kātu sagriezt šķēlītēs.
2
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu, pievienot garšvielas, papriku, ķirbi, sīpolus un seleriju un apcept 2-3 min. Pievienot buljonu un vārīt līdz dārzeņi ir mīksti. Pievienot pupiņas ar visu šķidrumu un sasmalcinātus konservētus tomātus, kukurūzu, čili piparus, sāli pēc garšas un vārīt vēl 5 min.
3
Pasniedz ar sakapātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru