Healthy sandwich with fresh cheese, cucumber and lettuce for breakfast, selective focus

Sendvičs ar zivju pastēti

Sastāvdaļas
  • 200g vārītas zivs (vēdzele, karpa, sams)
  • 100g maskarpone siers
  • 1/2 tējk. sinepes
  • 20g dilles
  • 1 svaigs gurķis
  • 6 maizes šķēles
  • salātlapas
  • sāls, svaigi malti pipari
Ja šo ēdienu gatavo pie ezera, tad var izmantot zaļumus, kas tur pat meža maliņā vai pļavā salasītas - skābenes, pieneņu lapas, zaķa kāpostus. Ja ņem līdz, tad nekāda gadījumā nedrīkst maskarpones sieru aizstāt ar majonēzi - majonēze siltumā ātri ieskābs.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Vārītas zivis iztīrīt no asakam un sasmalcināt. Pievienot maskarpones sieru unsajaukt. Pievienot smalki sakapātas dilles, sinepes un visu kārtīgi samaisīt līdz veidojas viendabīga masa. Pievienotpēc garšas sali un svaigi maltus piparus.
2
Uz maizes šķēlēm uzsmērēt zivju pastēti. Uz trijām uzlikt gurķa šķēlītes un salātlapas, apsegt ar atlikušām maizes šķēlēm.

Pievienot komentāru