Ar tunci un tomātiem pildīta paprika
Sastāvdaļas
- 4 gaļīgas paprikas pākstis
- 2 tomāti
- 250 g konservēta tunča
- 120 g rīvēta siera
- 60 g tomātu biezeņa
- 20 g kaperu
- 2 ēdk. smalki sakapātu lociņu
- sāls
Kaperi pildījumam piešķir sāļumu, taču, ja šķiet, ka ar to ir par maz, var piebērt vēl sāli un arī maltus piparus.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Papriku pārgriez gareniski uz pusēm un iztīri. Tomātus sagriez mazos gabaliņos, tunci notecini.
2
Tunci samaisi ar tomātiem, tomātu biezeni, kaperiem, lociņiem un pusi rīvētā siera. Ja vajag, pieber sāli.
3
Paprikas pusītes liec cepeškrāsnī, kur ieslēgts grila režīms, un cep pa 3–4 minūtēm no katras puses.
4
Katrā pusītē ieliec tunča pildījumu un pārkaisi ar atlikušo sieru.
5
Liec atpakaļ krāsnī un cep vēl 5–7 minūtes, līdz siers sāk mest burbuļus.