Mini romiešu salāti ar ciedru riekstiem

Sastāvdaļas
  • Bauda gatavot ar Gastronome!
  • 6 gab. mini romiešu salāti
  • “Radīts Gastronome” Cēzara mērce
  • 60 g ciedru riekstu
  • Parmezāna siers
Viegli, ērti un ātri! Bauda gatavot ar delikatešu tirgu Gastronome. Ziemassvētku pārsteigums jūsu svētku galdam! Iepriecini sevi un savus viesus ar lieliskiem salātiem. Receptes komplekts, jau sagatavots, gaida Jūs delikatešu tirgū Gastronome, tirdzniecības centrā mc2!

Pagatavošana

1
Mini romiešu salātus sagriež uz pusēm un nomazgā.
2
Izliek uz šķīvja, pārlej pāri ar “Radīts Gastronome” Cēzara mērci.
3
Pārkaisa ar ciedru riekstiem un parmezāna sieru.

Pievienot komentāru