Pupiņu salāti ar āboliem
Sastāvdaļas
- 200g vārītas pupiņas
- 100g saldskābi āboli
- 200g turku/grieķu jogurts
- mārrutki
- sāls
Lai cik nesavienojamas šķiet pirmajā brīdī sastāvdaļas, tās tomēr lieliski sader kopā. Mēs pagatavojām recepti atbilstoši grāmatā norādītajai un mazliet arī paeksperimentējām! Protams, jums arī ir iespējas variēt - to produktu, kurš jums garšo visvairāk, varat pievienot bagātīgak, līdz ar to arī salātu garšas nianses mainīsies. Atrodiet savu garšu!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Ābolus nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot pēc garšas mārrutkus, jogurtu, sāli un samaisīt.
2
Pupiņas pārlej ar mērci, kārto salātu traukā un pasniedz.
3
Avots-Ņ.Masiļūne "Latviešu virtuve"