Pasta ar siera mērci un tomātiem
Sastāvdaļas
- 250g pasta
- 150g svaigais siers
- 150g kiršu tomātiņi
- zaļumi pēc izvēles - dilles, baziliks, pētersīļi
- sāls
Ja esiet pastas cienītājs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Svaigais siers piešķir ēdienam īpaši maigu toni, turklāt zaļumi un tomātiņi padara pastas garšu svaigu un nedaudz pikantu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.
2
Sieru sajaukt ar sasmalcinātiem zaļumiem.
3
Pastu novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet pietaupot mazliet mērcei. Pievienot sieru ar zaļumiem un apmaisīt kamēr siers izkūst. Pievienot tomātus un pasniegt.