Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka 5
Sastāvdaļas
- 1 kg banānu
- 2 paciņas klasisko Selgas cepumu
- 500 ml saldā krējuma
- 150 g sviesta
- 1 budžiņa vārīta kondensētā piena
- apmēram puse glāzes cukura
- Nedaudz tumšās šokolādes
Ja ir vēlme nobaudīt ko patiesi saldu, šī kūka būs īsti laikā! Recepti iesaka ģimenes portāls Mammamuntetiem.lv.
Pagatavošana
1
Saberž cepumus, izkausē sviestu, abus rūpīgi samaisa un ieklāj kūkas formā. Liek cepties cepeškrāsnī apmēram 170 grādu temperatūrā.
2
Atdzesē.
3
Kūkas pamatnei vienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu.
4
Gareniski uz pusēm sagriež banānu un kārto pa virsu iebiezinātajam pienam.
5
Saputo saldo krējumu ar cukuru un ar to noklāj visu kūku.
6
Dekorē ar rīvētu tumšo šokolādi.
5 komentāri