Agnese Gabrāne

Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka 5

Sastāvdaļas
  • 1 kg banānu
  • 2 paciņas klasisko Selgas cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • 150 g sviesta
  • 1 budžiņa vārīta kondensētā piena
  • apmēram puse glāzes cukura
  • Nedaudz tumšās šokolādes
Ja ir vēlme nobaudīt ko patiesi saldu, šī kūka būs īsti laikā! Recepti iesaka ģimenes portāls Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1
Saberž cepumus, izkausē sviestu, abus rūpīgi samaisa un ieklāj kūkas formā. Liek cepties cepeškrāsnī apmēram 170 grādu temperatūrā.
2
Atdzesē.
3
Kūkas pamatnei vienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu.
4
Gareniski uz pusēm sagriež banānu un kārto pa virsu iebiezinātajam pienam.
5
Saputo saldo krējumu ar cukuru un ar to noklāj visu kūku.
6
Dekorē ar rīvētu tumšo šokolādi.

Skatīt visus komentārus