Shutterstock

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu un Parmas sieru

Sastāvdaļas
  • 200 g kārtainās mīklas
  • 50 ml saldā krējuma
  • 70 g vītinātas gaļas
  • 70 g Parmas siera
  • 1 ola
Sāļie cepumi ir lielisks uzgraužamais ne tikai pie tējas, bet iederēsies arī uzkodu platē pie vīna

Pagatavošana

1
Izrullē kārtaino mīklu, nozied ar saldo krējumu, liec plānas šķēlītēs sagrieztu gaļu un to arī nozied ar saldo krējumu, pārkaisi Parmas sieru un tin mīklu ar pildījumu rullītī.
2
Sagriez pildīto mīklas rulli šķēlītēs, apzied ar olu un cep 190 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Pirms cepšanas beigām cepumus izņem no krāsns un pārkaisi ar Parmas sieru.

Pievienot komentāru