Shutterstock

Skābā krējuma vafeles

Sastāvdaļas
  • 300 g trekna skābā krējuma (vismaz 20%)
  • 250 g kviešu miltu
  • 100 g cukura
  • 3 olas
  • 1 tējk. cepampulvera
  • 2-3 tējk. vaniļas cukura
  • Šķipsniņa sāls
  • Eļļa cepšanai
Vafeles, ceptas no krējuma mīklas, ir ātri pagatavojamas un daudzveidīgi papildināmas ar visdažādākajiem produktiem, sākot no biezpiena un putukrējuma un beidzot ar zilā siera krēmu un augļiem. Vafeļu apziešanai labi der jogurts, samaisīts, piemēram, ar kokosriekstu skaidiņām, augļu biezeni vai kļavu sīrupu.

Pagatavošana

1
Bļodā samaisi miltus ar cepampulveri.
2
Citā bļodā saputo olas ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli gaišās putās.
3
Nelielās porcijās pamīšus ieputo miltus un krējumu.
4
Vafeļu pannu vai veidni iezied ar eļļu un cep vafeles zeltaini dzeltenas.

Pievienot komentāru