Shutterstock

Biezpiena un siera krēms ar redīsiem un lociņiem 1

Sastāvdaļas
  • 150 g biezpiena
  • 150 g brinzas tipa siera
  • 4–5 ēdk. krējuma
  • 6–8 redīsi
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. maltas saldās paprikas
  • 1 tējk. gatavu sinepju
  • sakapāti maurlociņi
Biezpiens – gan vājpiena, gan pilnpiena – ir ļoti piemērots dažādu krēmu pagatavošanai. Tas, vai krēms būs salds vai sāļš, atkarīgs no tā, kādi vēl produkti un garšvielas tiks pievienotas. Sāļie krēmi noder ne tikai ziešanai uz maizes, bet arī kā garšīga mērcīte, kurā pamērcēt salmiņos sagrieztus vai rozetēs sadalītus svaigus dārzeņus, piemēram, papriku, gurķus, kolrābjus, ziedkāpostus un brokoļus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sieru sadrupini un samaisi ar biezpienu un krējumu.
2
Nomizotu sīpolus sakapā, redīsus smalki sagriez.
3
Visus produktus samaisi un pārkaisi ar lociņiem.

Pievienot komentāru