Vistu iesmiņi
Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 1 ēd.k. augu eļļas cepšanai
- 4 ēd.k. sezama eļļas
- 2 ēd.k. šķidrā medus
- 1 laima sula
- 1 ķiploka daiviņa
- 2 ēd.k. sezama sēklas
Šī ir ļoti vienkārša, ātri pagatavojama recepte.
Pagatavošana
1
Vistas fileju nomazgāt, nosusināt un sagriezt strēmelītēs. Ķiplokus sasmalcināt. Bļodā sajaukt sezama eļļu, medu, laima sulu, ķiplokus un sāli.
Samaisīt marinādi ar vistas filejas strēmelītēm
un ielikt ledusskapī uz 1-2 stundām iemarinēties i
ik pa brīdim samaisīt.
2
Strēmelītes uzdur uz iesmiem tādos kā "vilnīšos".
Apbērt ar sezama sēklām. Pannā uzkarsēt eļļu un cept fileju apmēram 10 min visu laiku grozot.