Shutterstock

4 knifi, lai cepeškrāsnī tapis ēdiens būtu sulīgs

Sastāvdaļas
Rudens ir īstais laiks, kad gatavot cepeškrāsnī. Ir pieejami daudzi rudens dārzeņi, kā arī gatavošanas laikā, tas piesildīs māju.

Pagatavošana

1
Cepšanai paredzētos produktus ievieto cepeškrāsnī tikai tad, kad tā sakarsēta līdz vajadzīgajai temperatūrai.
2
Plāti, cepešpannu vai citu trauku, kurā gatavo ēdienu, ieteicams novietot krāsnī uz vidējām restītēm. Krāsns augšpusē pannu liec tad, ja gatavošanas beigās vajag apbrūnināt ēdiena virskārtu.
3
Ja rodas bažas, ka ēdiens krāsnī varētu par daudz sažūt, uz plāts uzber 1 kg rupjās sāls un to ieliec krāsns apakšā.
4
Ēdiens sanāk sulīgāks ja to gatavo keramikas traukos, piemēram, porciju trauciņos ar vai bez vāka.

Pievienot komentāru