Shutterstock

Marināde ar papriku un čili

Sastāvdaļas
  • 100 g paprikas mērces Ajvar vai kečupa
  • 2 svaigas sarkanās čili pākstis
  • 3–4 ēdk. olīveļļas
  • svaigi malti pipari
Vispiemērotākā ir paprikas mērce Ajvar. Vidusjūras un Tuvo Austrumu zemēs to katru reizi mēdz gatavot svaigu, bet pie mums var nopirkt lielveikalos gatavu. Ja tomēr izvēlies kečupu, tad patiešām labas kvalitātes.

Pagatavošana

1
Iztīrītas čili pākstis smalki sakapā.
2
Rūpīgi sakul ar pārējiem produktiem. Ja vēlies, pievieno arī sāli, taču rēķinies, ka gatavais kečups vai paprikas mērce jau būs diezgan sāļa.
3
Marinē gaļas gabaliņus vismaz trīs stundas, pēc tam nosusini lieko marinādi un grilē no abām pusēm.

Pievienot komentāru