Vistu krūtiņas medus un sinepju marinādē
Sastāvdaļas
- 4 nelielas vistu krūtiņas
- 1 ēdk. Graudaino sinepju
- 1 ēdk. Šķidra medus
- Sula no 1 citrona
- 1 ēdk. Olīveļļas
Vai grilēšanas sezonu jau atklājāt? Šī ir atklāšanas svētku goda cienīga.
Pagatavošana
1
Sajauc medu ar sinepēm, citrona sulu un eļļu/ krūtiņas pārgriez plakaniski uz pusēm un liec plastmasas maisiņā kopā ar marinādi. Maisiņu cieši nosien un pakrati, lai marināde tiek klāt visiem gabaliem. Atstāj uz četrām stundām ledusskapī marinēties.
2
Cep uz sakarsēta grila 6-7 minūtes no katras puses vai ilgāk, ja ir biezas gaļas šķēles.