Shutterstock

Vistas krūtiņa ar ananasiem

Sastāvdaļas
  • 500 g vistas filejas
  • 2 bundžas (katra 250 g) konservētu ananasu gabaliņu
  • 2 olu baltumi
  • 4 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. sausā šerija (ja vēlies)
  • 2 ēdk. sakapātu maurlociņu
  • 2 ēdk. cietes
  • sāls
Ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams gardums, ko pasniegt kopā ar kuskusu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas filejas sagriez plānās strēmelītēs. Ananasus notecini un šķidrumu pataupi.
2
Cieti sakul ar 2 ēdk. ūdens, olu baltumiem un sāli. Pievieno gaļu un rūpīgi samaisi.
3
Vokpannā vai citā lielā pannā sakarsē eļļu, ieliec gaļu un uz mērenas uguns maisot cep 2–3 minūtes. Pievieno ananasus un cep vēl 1–2 minūtes.
4
Iemaisi 4–6 ēdk. ananasu sīrupa, šeriju un sāli. Uzkarsē un pārkaisi ar lociņiem.

Pievienot komentāru