Vistas krūtiņa ar ananasiem
Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 2 bundžas (katra 250 g) konservētu ananasu gabaliņu
- 2 olu baltumi
- 4 ēdk. eļļas
- 2 ēdk. sausā šerija (ja vēlies)
- 2 ēdk. sakapātu maurlociņu
- 2 ēdk. cietes
- sāls
Ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams gardums, ko pasniegt kopā ar kuskusu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas filejas sagriez plānās strēmelītēs. Ananasus notecini un šķidrumu pataupi.
2
Cieti sakul ar 2 ēdk. ūdens, olu baltumiem un sāli. Pievieno gaļu un rūpīgi samaisi.
3
Vokpannā vai citā lielā pannā sakarsē eļļu, ieliec gaļu un uz mērenas uguns maisot cep 2–3 minūtes. Pievieno ananasus un cep vēl 1–2 minūtes.
4
Iemaisi 4–6 ēdk. ananasu sīrupa, šeriju un sāli. Uzkarsē un pārkaisi ar lociņiem.