Dimdiņu cūkgaļas šašliks
Sastāvdaļas
- apm. 1,5kg cūkgaļas kakla karbonāde
- 2 iep. marinēti sīpoli
- sāls, pipari
- Mērcei:
- 150g biezs krējums
- 1 ēd.k. saldas sinepes
- sāls, pipari
- 1 iep. marinēti sīpoli pasniegšanai
Ir produkti, kuru garšas īpašības sniedz iespēju mūsu fantāzijai variēt. Arī šoreiz, mēs cūkgaļas marinādei izmantojām saimniecības "Dimdiņi" marinētos sīpolus. Rezultāts lielisks. Rekomendējam!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Gaļu nomazgā zem tekošā ūdens un sagriež vienāda izmēra kubiņos. Gaļu pārliek bļodā, pievieno 2 iep. marinētu sīpolu un samaisa. Apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un marinē 2-3 stundas istabas temperatūrā vai ledusskapī visu nakti. Gaļu sadur uz iesmiem un cep uz grila līdz gaļa ir gatava.
2
Gatavo mērci. Krējumam pievieno sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Mērcei pievieno 2-3 ēd.k. marinādes. Te labi noderēs iepakojums, kas domāts pasniegšanai - marinādi pievieno mērcei, bet saturu pasniedz pie šašlika. Kārtīgi samaisa.
3
Šašliku pasniedz ar marinētiem sīpoliem un mērci.