OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas fileja ar bārbekjū mērci

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 1 gl. balzamiko
  • 3/4 gl. labs kečups
  • 1/3 gl. brūnais cukurs
  • 1 ēd.k. Vorčesteras mērce
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • 1/2 tējk. granulēti ķiploki
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Ir zināms teiciens: "Sader kā cimds ar roku". Šajā gadījumā šo teicienu var attiecināt uz vistas filejas saderbību ar mērci. Garšo izcili!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Mērces katliņā ielej balzamiko, pievieno kečupu, sinepes, brūno cukuru, sinepes un granulētos ķiplokus un karsē apm. 15 min, ik pa brīdim apmaisot, kamēr šķidrums iztvaiko un mērce samazinās apjomā apm. uz 1/3.
2
Vistas filejas ierīvē ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsē eļļu un uzcep vistas filejas līdz tās ir gatavas.
3
Vistas filejas pasniedz siltas ar barbekjū mērci.

Pievienot komentāru