Shutterstock

"Mars" šokolādes putas

Sastāvdaļas
  • 2 Mars šokolādes tāfelītes (51 g katra)
  • 2 olu baltumi
  • 30 g saldā krējuma
  • 15 g kakao pulvera
Mana māsa saka – var jau ēst līdz ūkai, bet desertam kuņģī ir atsevišķs nodalījums, tāpēc tam vietiņa vienmēr atradīsies. Un es viņai cieši ticu! Ja negribas ēst glīti sēdot pie galda, ņem līdzi piknikā, piemēram, 0,2 l tilpuma plakanās burciņās. Uzskrūvē vāciņu, ņem līdzi, izēd, izmazgā, lieto atkal.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Liec mazā katliņā gabalos sagrieztu šokolādi, pievieno krējumu un kakao. Karsē uz nelielas uguns, līdz šokolāde izkususi un masa kļuvusi daudzmaz viendabīga. Noņem no uguns.
2
Olu baltumus saputo vieglās putās, bet uzmanies, lai nepārputotu. Viegli iecilā šokolādes masā, lej pa trauciņiem un ļauj ledusskapī sastingt vismaz stundu.
3
Burciņām uzskrūvē vāciņus un liec piknika grozā.

Pievienot komentāru