Shutterstock

Brūkleņu kārtojums ar musli pārslām

Sastāvdaļas
  • 400 ml saldā krējuma
  • 300 g musli
  • 200 g gatavu brūkleņu (var būt saldētas vai arī ievārījums)
  • 2 ēdk cukura
Ja tev ir negrauzdētas pārslas, samaisi tās ar pūdercukuru, uzber uz plāts, kas izoderēta ar cepamo papīru, un krāsnī nedaudz apbrūnini. 100 gramiem pārslu pietiks ar ēdamkaroti pūdercukura.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Saputo krējumu ar cukuru. Četros deserta traukos vai glāzēs liec iespējami plānās kārtiņās musli, brūklenes un saputoto krējumu, līdz visas sastāvdaļas iztērētas.
2
Ja garšo kraukšķīgas pārslas, šo desertu gatavo īsi pirms pasniegšanas; ja tīk labi savilkušās garšas, vari to pagatavot dienu iepriekš un uzglabāt ledusskapī.

Pievienot komentāru