Shutterstock

Burkānu biezenis

Sastāvdaļas
Ierasto kartupeļu, rīsu vai griķu vietā, galdā cel šo ēdienu. Var gatavot ar vai bez kausētā siera, atkarībā no ēdāju vēlmēm.

Pagatavošana

1
Šoreiz visas sastāvdaļas ņemtas "uz aci". Te neko garām nošaut nevar, ja biezenis pliekans, pievieno garšvielas un taukvielas. Sviestu vai olīveļļu katliņā sakarsē, sagriez burkānus gabaliņos, liec katliņā, pievieno sāli un piparus, kā arī šķipsnu cukura un malta koriandra. Sutini, kamēr mīksti. Ja nepieciešams, pielej karoti ūdens vai apelsīnu sulas. Kad burkāni gatavi – pēc apmēram 15 minūtēm –, tos sablendē un masā iemaisi nedaudz kausētā siera.

Pievienot komentāru