Shutterstock

Kartupeļi citronos

Sastāvdaļas
  • 500 g jauno kartupeļu
  • 1 citrona miziņa
  • 1 ēdk. olīveļļas
Kas var būt labāks par jaunajiem kartupelīšiem – vārītiem ar mizu, ar piciņu sviesta un dillītēm! Taču ir vēl daudz veidu, kā tos apēst gardu muti, arī šāds!

Pagatavošana

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kastrolī verdošā ūdenī liec kartupeļus, ļauj, lai ūdens vēlreiz uzvirst, un tad vāri vēl 5 minūtes. Nokās un nedaudz apžāvē.
2
Kartupeļiem pārkaisi rīvētu citrona miziņu, pārslaki ar eļļu, ja vēlies, pārber ar jūras sāls pārslām un pamatīgi sakrati.

Pievienot komentāru