Shutterstock

Īsts gardums – ar mizu vārīti jaunie kartupeļi

Sastāvdaļas
Vārdi te ir lieki, un piebilst daudz nav ko, ēdam tik nost!

Pagatavošana

1
Vārīti kartupeļi 1 kg jauno kartupeļu jūras sāls Kartupeļus rūpīgi notīri un nomazgā, vislabāk ar suku. Liec verdošā sālsūdenī un izvāri mīkstus. Nokās, gareniski iegriez un iekaisi dažus jūras sāls graudiņus.
2
Krēma pamatam 250 g trekna skābā krējuma 250 g jogurta bez piedevām Abus produktus rūpīgi sakul un sadali trīs porcijās.
3
1. Laša krēms ar kaperiem un dillēm 80 g kūpinātas laša filejas 10 g kaperu 1 ēdk. smalki sakapātu diļļu sāls, malti pipari Lasi sagriez smalkos gabaliņos, kaperus sakapā un samaisi ar vienu pamatkrēma porciju. Iemaisi dilles, sāli un piparus.
4
2. Lociņu krēms ar papriku 2 ēdk. sakapātu maurlociņu malta paprika sāls, malti pipari Visus produktus samaisi ar otru pamatkrēma porciju.
5
3. Redīsu un krešu krēms 6 redīsi 50 g kressalātu sāls, malti pipari, cukurs Redīsus pārgriez uz pusēm un sagriez plānās šķēlītēs. Ja kressalāti ir prāvāki, tos sakapā. Redīsus un kressalātus iemaisi trešajā pamatkrēma porcijā, pieber sāli, piparus un šķipsniņu cukura.

Pievienot komentāru