Shutterstock

Kāpostu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 1 maza kāpostgalva
  • 2-3 olas
  • 3 ēdk. mannas
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari
  • Krējums pasniegšanai
Protams, visgaršīgākās ir tās pankūkas, ko cepa tava mamma, omīte vai mīļā krustmāte. Citiem tas notika tikai svētkos, citiem brīvdienu rītos. Tagad, kad paši esam pieauguši, varam cept tās kaut katru dienu, un ēst gan plānās, gan pildītās un galu galā, sāļās pankūkas.

Pagatavošana

1
Kāpostu sarīvē uz dārzeņu rīves un liec verdošā ūdenī applaucēties, bet nevāri.
2
Mīkstos kāpostus notecini sietā, pievieno sakultas olas, mannu un garšvielas pēc savas gaumes. Visu sajauc un ļauj masai uzbriest 10 minūtes.
3
Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti veido mazas pankūciņas. Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Pievienot komentāru