Shutterstock.com

Kabači ar sēnēm un sieru

Sastāvdaļas
  • 3 nelieli kabači
  • 3 lielas ķiploka daiviņas
  • 1 liels sīpols
  • 300 g šampinjonu
  • 100 g rīvēta siera
  • 4 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. sakapāta svaiga koriandra
  • sāls, malti pipari
Ja šķiet, ka sacepums varētu sanākt par sausu, cepšanas laikā var uzmanīgi pieliet nedaudz buljona.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kabačus sagriez plānās ripiņās, šampinjonus – šķēlītēs. Nomizotus ķiplokus un sīpolu smalki sakapā.
2
Pannā sakarsē 1 ēdk. eļļas, ieber sīpolus un šampinjonus un maisot apcep. Pieber sāli un piparus.
3
Sacepumu veidnē ielej atlikušo eļļu un iepildi kabačus. Pārkaisi sāli un piparus Virsū liec sēņu un sīpolu maisījumu. Pārkaisi sakapātos ķiplokus un koriandru. Pārber rīvēto sieru.
4
Liec 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.

Pievienot komentāru