Kabači ar sēnēm un sieru
Sastāvdaļas
- 3 nelieli kabači
- 3 lielas ķiploka daiviņas
- 1 liels sīpols
- 300 g šampinjonu
- 100 g rīvēta siera
- 4 ēdk. eļļas
- 2 ēdk. sakapāta svaiga koriandra
- sāls, malti pipari
Ja šķiet, ka sacepums varētu sanākt par sausu, cepšanas laikā var uzmanīgi pieliet nedaudz buljona.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kabačus sagriez plānās ripiņās, šampinjonus – šķēlītēs. Nomizotus ķiplokus un sīpolu smalki sakapā.
2
Pannā sakarsē 1 ēdk. eļļas, ieber sīpolus un šampinjonus un maisot apcep. Pieber sāli un piparus.
3
Sacepumu veidnē ielej atlikušo eļļu un iepildi kabačus. Pārkaisi sāli un piparus Virsū liec sēņu un sīpolu maisījumu. Pārkaisi sakapātos ķiplokus un koriandru. Pārber rīvēto sieru.
4
Liec 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.