Kabaču un biezpiena pankūciņas
Sastāvdaļas
- 250 g trekna biezpiena
- 230 g miltu
- 2 jauni kabacīši
- 2 olas
- 2 tējk. cukura
- 1 tējk. sodas
- 1 tējk. sāls
- smalki sakapāti zaļumi
- eļļa cepšanai
Ja pievieno vairāk cukura un kanēli, bet mazāk sāls un iztiek bez zaļumiem, sanāk saldas pankūciņas.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kabačus sarīvē smalkās skaidiņās un samaisi ar biezpienu. Iemaisi olas.
2
Pievieno miltus, sāli, cukuru un sodu, iemaisi sakapātus zaļumus.
3
Pannā sakarsē eļļu, no mīklas veido mazas pankūkas, liec pannā un uz mērenas uguns cep zeltaini brūnas.