Kartupeļu salāti "Lieliskie"

Sastāvdaļas
  • 1kg vārīti ar mizu kartupeļi
  • 4-5 selerijas kāti
  • 200g krējums
  • 1 ēd.k. sinepes ar graudiņiem
  • 1 ēd.k. ķilploku etiķa novilkums
  • zaļie loki
  • kūpināta paprika
  • sāls
Latvijā viens no patērētākajiem dārzeņiem ikdienas uzturā ir kartupelis un mūsuprāt, labākā vieta kur tos iegādāties ir Rīgas Centrāltirgus. Piedāvājam jums, vēl vienu kartupeļu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizo, selerijas kātus noskalo. Kartupeļus, selerijas un zaļos lokus sagriež smalkāk un visu pārliek salātu bļodā.
2
Krējumu sajauc ar sinepēm, etiķi, kūpinātu papriku, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas. Mērci uzmanīgi iecilā salātos.
3
Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī. Pasniedz pie grilētas gaļas vai zivs vai arī kā pastāvīgu ēdienu.

Pievienot komentāru