Pulksteņa zaglis šantažējis Vācijas futbola zvaigzni Frīdrihu

Ziņas
2009. gada 22. aprīlī 17:11 2009. gada 22. aprīlī 17:11
 

Berlīne, 22.apr., LETA--AFP. Kāds zaglis šantažējis Vācijas futbola izlases aizsargu Arni Frīdrihu, cenšoties no viņa izkrāpt 5000 eiro (3514 latus) par futbolista pulksteni, kas tika ražots speciāli priekš 2008.gada Eiropas čempionāta.

29 gadus vecā Vācijas bundeslīgas kluba Berlīnes "Hertha" kapteiņa Frīdriha, kurš Vācijas izlases sastāvā aizvadījis 62 spēles un piedalījās arī pagājušā gada Eiropas čempionāta finālmačā, pulkstenis tika nozagts pirms diviem mēnešiem, kamēr Frīdrihs aizvadīja treniņu sporta klubā.

Pulksteni, uz kura bija iegravēts Frīdriha vārds un formastērpa numurs, Šveices firma IWC saražoja ierobežotā daudzumā, un to saņēma katrs Vācijas izlases futbolists 2008.gada Eiropas čempionātā.

Pāris dienas pēc zādzības pulksteņa zaglis pats piezvanīja Frīdriham un solīja 8900 eiro (6254 latus) vērto pulksteni atdot, kā kompensāciju pieprasot vēl 5000 eiro.

Frīdrihs nekavējoties sazinājās ar policiju, kas noorganizēja aizsarga tikšanos ar zagli. Šīs tikšanās laikā mantkārīgais vīrietis arī tika arestēts, saņemot apsūdzību par izspiešanu.

"Sakarā ar to, ka tuvākajā laikā notiks tiesas process, es atsakos sniegt jebkādus komentārus par notikušo," laikrakstam "Bild" atzina Frīdrihs.

2008.gada Eiropas čempionāta finālspēlē Vācija ar rezultātu 0:1 zaudēja Spānijas valstsvienībai.

Citi šobrīd lasa

Ceriņus lauzt ir absolūti nepareizi! Un citi vērtīgi padomi reibinoši skaisto ceriņu mīļotājiem
FOTO: “Viss pagalam!” Latvijas iedzīvotājus negaidīti pārsteidz krusa 1
VIDEO: smagā avārijā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs
Tēmas: Vācija, Berlīne
Pievienot komentāru