ekrānuzņēmums no https://www.instagram.com/valentino.beauty

Saullēkts Romā un jasmīnu notis - kas jauns aromātu un kosmētikas pasaulē

Dzīvesstils
3. jūnijā 14:58 2024. gada 3. jūnijā 14:58
 
Dzīvesstila
nodaļa
| Pastaiga
"Pastaiga" aplūko, kas jauns un interesants radīts kopjošās un dekoratīvās kosmētikas, kā arī aromātu jomā.

Zīdains starojums

Bagātināts ar spēcīgu augu izcelsmes aktīvo vielu kompleksu, dabīgais serums “Botanic Niacinamide Alternative 5-in-1” palīdz uzlabot ādas tekstūru un izskatu, mazinot tās nepilnības. “Mádara” seruma inovatīvā formula ar sarkano un brūno aļģu, kā arī rožu mirtes ekstraktiem nodrošina niacinamīdam līdzvērtīgu iedarbību – ādas tonis kļūst viendabīgāks. Antioksidantiem bagātie kadiķa cilmes šūnu, ķērpju un sūnu ekstrakti līdzsvaro un nomierina ādu, savukārt ziemeļu gailene rūpējas, lai tā izskatītos gluda un zīdaini maiga. Želejkrēma tekstūra viegli iesūcas un dziļi mitrina. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Īpaši ieteicams taukainai, problemātiskai un sausai ādai ar noslieci uz hiperpigmentāciju.

Cena: 39,95 € (30 ml).

Foto: Publicitātes foto

Individualitātes smarža

Laižot klajā smaržas “Born in Roma Green Stravaganza”, itāļu modes nams “Valentino” aicina iztēloties saullēktu Romā. Šis aromāts ir oda drosmīgajai itāļu dzīves baudīšanai un aicinājums atklāt savu unikālo personību, tas mudina dzīvot brīvi, izpētīt un sajust veidus, kā būt tev pašai. Jasmīna notis simbolizē modernu sievišķību, savukārt dūmakainais vaniļas ekstrakts sola atvērt durvis uz ekstravagances un individualitātes pasauli.

Foto: Publicitātes foto

Dziļa mitrināšana

“Kiehl’s” ādas barjeru nostiprinošais balzams palīdz dziļi mitrināt ādu visas dienas garumā. Sastāvā iekļauti mīkstinošais skvalāns un keramīdi, kas palīdz saglabāt ādas mitrumu un uztur tās aizsargbarjeru. Piemērots visiem ādas tipiem.

Foto: Publicitātes foto

Visaptverošs radošums

“Lancôme” šķidrās acu ēnas “Idôle Tint” nudien ir grima spēles noteikumu mainītājas. Septiņos silta saulrieta toņos tās pārsteidz ne vien ar tekstūru, bet arī neierastu funkcionalitāti. Tās var izmantot gan kā acu ēnas, gan kā grafiskus lainerus, ko vienkārši uzklāt un viegli sapludināt. Būs piemērotas arī vaigu sārtumam un izcilas – sejas izgaismošanai.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Trīs iespējas

No šīs dienas visas iespējas uzplaukst tavās rokās ar jauno “Chanel” roku krēmu “Chance”! Komplektā ietilpst trīs krēmi, kas smalki piesātināti ar “Chance”, “Chance Eau Fraiche” un “Chance Eau Tendre” aromātu notīm. Jutekliska tekstūra, kas izkūst uz ādas. Ceļojumiem draudzīgais dizains padara tos ērtus līdzņemšanai jebkurā braucienā. Jāpiemin, ka roku krēmi pieejami limitētā daudzumā.

Foto: Publicitātes foto

Dārgs, košs un hipnotisks

Noslēpumaini sarkanas gaismas pielietā ikoniskā “Black Opium” smaržu pudele iegūst jaunu nokrāsu. “Yves Saint Laurent Black Opium Over Red” aicina uzdrīkstēties un pārkāpt robežas. Sulīgi ķiršu akordi atbrīvo sajūtu virpuli un vilina ienirt aromāta sirdī. Atkarību izraisošo kafijas ziedu un balto jasmīnu notis papildina sulīga vaniļa no Madagaskaras un pačūlija no Indonēzijas. Uzdrīksties baudīt!

Foto: Publicitātes foto

Pacilāta dzīve

Veselīgs mirdzums un tvirtāka āda ar kolagēna spēku. Kolagēns ir organismam svarīga olbaltumviela, kas veido saistaudu pamatu un ir viena no svarīgākajām ādas sastāvdaļām. Cilvēka organisms to pats, taču līdz ar vecumu kolagēna sintēze notiek arvien lēnāk. Dienas krēms “Biotherm Blue Peptides” maigu kopj un mitrina ādu, stimulē dabiskā kolagēna sintēzi un sekmē ādas elastību. Āda tiek atjaunota, tā izskatās gludāka, viendabīgāka un tvirtāka. 93% dabiski iegūtu sastāvdaļu, 100% vegāns produkts.

Foto: Publicitātes foto
Pievienot komentāru