Princis Harijs un Megana Mārkla. (Foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press)

Princis Harijs brīdināts, ka rakstura īpašība, ko viņš šobrīd dievina Meganā, nepiesaistīs mūžīgi

Slavenības
11. jūnijā 16:49 2024. gada 11. jūnijā 16:49
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Karaļnama eksperts brīdinājis, ka Meganas Mārklas un prinča Harija dinamika nākotnē varētu mainīties. Viņš Saseksas hercogu nosaucis par "pazudušu mazu zēnu", kuram attiecībās "dominē" sieva.

Kāds no britu karaļnama pētniekiem brīdinājis princi Hariju, ka Meganas Mārklas rakstura iezīme, kas viņam visu šo laiku šķitusi īpaši tuva, gadu gaitā varētu zaudēt savu pievilcību. Eksperts Hariju raksturojis kā “pazudušu mazu zēnu” un izteicis pieņēmumu, ka Megana šajās attiecībās “kompensē viņa paša vājumu”. Analizējot pāra attiecības, karaļnama biogrāfs Toms Kvinns brīdinājis, ka Meganas situācijas noteicējas raksturs nākotnē var negatīvi ietekmēt viņu savienību.

Pāris, kurš apprecējās 2018. gadā, no karaliskajiem pienākumiem atkāpās 2020. gadā un nesen atzīmēja sesto kāzu gadadienu. Ģimene dzīvo Montesito, Kalifornijā, un audzina divus bērnus – princi Ārčiju un princesi Lilibetu.

Sarunā ar izdevumu “The Mirror” karaļnama biogrāfs Toms Kvinns atzīmējis: “Neviens nekad nav apšaubījis, ka Harijam un Meganai nav līdzvērtīgu partnerattiecību. Kad Harijs pateica slaveno frāzi: “Ko Megana grib, to Megana saņem”, viņš glīti rezumēja situāciju. Harijs vienmēr ir bijis kā pazudis mazs zēns, kuru bērnībā pārspīlēti sargāja karaliskā ģimene un pēc tam viņš cieta no mātes zaudējuma. Viņš vienmēr ir šķitis nedrošs un neizlēmīgs, vienmēr meklējis spēcīgu partneri, kurš kompensētu viņa paša vājumu.”

“Megana ir šāds partneris. Viņa ir ambicioza, apņēmīga un īsta cīnītāja – Harijs vienmēr cenšas cīnīties viņai līdzās. Taču tādas Harija cīņas un žēlošanās, kādas redzam tagad, nepastāvēja pirms Meganas ienākšanas viņa dzīvē,” ekspertu citē “The Mirror”. “Pagaidām Harijam ļoti patīk tas, ka Megana sniedz daļu mugurkaula, kura viņam vienmēr pietrūcis, taču viņas dominēšana attiecībās ne vienmēr būs apsveicama. Tas, kas mūs apbūris un iepriecinājis attiecību sākumā, ne vienmēr iztur laika pārbaudi.”

Citi šobrīd lasa

"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Skatītāju rindās arī Alla Pugačova: krāšņi sācies Laimas Vaikules mūzikas festivāls Jūrmalā. FOTO
Pievienot komentāru