Demija Mūra Kannu kinofestivāla noslēguma pasākumā. (Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press)

Vai Demijai Mūrai romāns ar populāru dziedātāju, kurš ir 27 gadus jaunāks par viņu?

Slavenības
10. jūnijā 09:33 2024. gada 10. jūnijā 09:33
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
61 gadu vecā Holivudas zvaigzne Demija Mūra izprovocējusi baumas par romantiskajām attiecībām ar populāro dziedātāju Džo Džonasu, kurš ir 27 gadus jaunāks par slaveno aktrisi.

Pēc izdevuma “Page Six” rīcībā esošās informācijas, Demija Mūra ar Džo Džonasu iepazinusies šā gada maijā Francijas dienvidos. Paparaci aktrisi pamanījuši kopā ar popdziedātāju, kad viņi pusdienoja viesnīcas “Hotel du Cap” restorānā Francijas Rivjērā. Dziedātājs negaidīti apmeklējis arī pasākuma “amfAR” noslēguma koncertu Kannās, kuru vadītāja bijusi aktrise. “Demija un Džo kļuvuši par draugiem. Viņiem ir kopīgi paziņas, viņi ir satuvinājušies,” norādījis informācijas avots.

Kāds cits avots paziņojis, ka Demija Mūra uzsākusi romānu ar Džo Džonasu. Tomēr trešais informators šādu faktu patiesumu noliedzis. Lai kāda būtu patiesība, abas slavenības Francijas dienvidos labi pavadīja laiku un izskatījās ar dzīvi apmierinātas.

2023. gada septembrī kļuva zināms, ka dziedātājs Džo Džonass iesniedzis šķiršanās prasību no sievas aktrises Sofijas Tērneres, jo viņa it kā pastāvīgi pavadījusi laiku ballītēs. Pēc tam plašsaziņas līdzekļos parādījās baumas, ka seriāla “Troņu spēle” zvaigzne patiesībā cietusi no pēcdzemdību depresijas. Turklāt mūziķis pats it kā esot licis viņai iziet sabiedrībā. Šobrīd Sofija Tērnere tiekas ar aristokrātu Peregrīnu “Periju” Džonu Dikinsonu Pīrsonu.

Citi šobrīd lasa

"Mana dzīve bija bagāta un droša," jaunā Krievijas aizsardzības ministra brāļameita ilgojas pēc Kijivas
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Skatītāju rindās arī Alla Pugačova: krāšņi sācies Laimas Vaikules mūzikas festivāls Jūrmalā. FOTO
Pievienot komentāru