Katrīne Vasiļevska. (Foto: Inta Mengiša)

Pārdod vīra dzīvokli un gatavojas pavadīt meitu uz Ameriku - lielas pārmaiņas Katrīnes Vasiļevskas dzīvē

Slavenības
10. jūnijā 06:16 2024. gada 10. jūnijā 06:16
 
Izklaides
nodaļa
| Žurnāls "Kas Jauns"
TV seja un digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska gatavojas pavadīt meitu mācībās uz Ameriku un pirmoreiz dodas apciemot vīru pilotu Pēteri Vasiļevski viņa tagadējā bāzes vietā Beļģijas galvaspilsētā Briselē.

Aizvadītā nedēļa Katrīnei Vasiļevskai iesākās ar skaistu notikumu – 3. jūnijā viņa ar vīru Pēteri satikās Briselē, kur sirsnīgās vakariņās atzīmēja kāzu pirmo gadadienu. “Neticami, ka pagājis tikai gads, kopš apprecējāmies! Šodien ir sajūta, ka citas dzīves man pat nav bijis. Pa šo laiku jau arī esmu apradusi ar to, ka mani vairs neuzrunā pirmā vīra uzvārdā. Sākumā gan, jā, bija ļoti grūti atvadīties no iepriekšējā uzvārda Sauliete, jo tas man bija “kā uzliets”,” žurnālam "Kas Jauns" atzīst Katrīne.

Pirms gada 3. jūnijā Katrīne un Pēteris apprecējās. (Foto: no privātā arhīva)

Vīra profesijas dēļ, līdzīgi kā savulaik dzīvojot kopā ar sportistu, arī tagadējā laulībā attiecībās esot regulāri šķirtības periodi. “Kaut kādā ziņā dzīvoju bez vīra. Reizēm braucu līdzi. Pārsvarā Pētera grafiks ir tāds, ka desmit dienas viņš ir prom ārzemēs un pēc tam uz piecām līdz septiņām dienām mājās. Un tas ir ļoti normāli, šāds dzīves modelis man ir ļoti pieņemams un patīkams.

Kamēr vīrs ir prom, es varu sparīgi pastrādāt. Pateicoties šiem grafikiem, mums ar vīru ir ļoti skaista, romantiska randiņu dzīve. Apnikums vai nogurums vienam no otra mums nedraud!
"Kamēr vīrs ir prom, es varu sparīgi pastrādāt," saka Katrīne. (Foto: Inta Mengiša)

Īstenībā jau neesmu pieradusi pie tādām attiecībām, kad ar otru kopā esi diendienā. Arī pirmais vīrs karjeras dēļ regulāri bija prom. Mēs ar Pēteri esam pieraduši, jo no pirmajām dienām tā dzīvojam,” viņa stāsta, atklājot, ka ģimenes dzīvē ar laulāto draugu pašlaik piedzīvo lielas pārmaiņas. Proti, abi izlēmuši izlikt pārdošanā Pētera īpašumā esošo plašo dzīvokli Torņkalnā. “Pēteris šo dzīvokli iegādājās precīzi divas nedēļas pirms tam, kad mēs iepazināmies. Kad bijām jau kopā, dzīvoklis bija nupat svaigi izremontēts, un es pat biju klāt, kad ienesa gultu. Dzīvoklis atrodas ideālā vietā – Torņkalnā, kas ir desmit minūšu brauciena attālumā no lidostas un piecu minūšu attālumā no Rīgas centra. Četristabu dzīvoklis ar trim guļamistabām, 20 kvadrātmetru terase, kur man patīk gan sauļoties, gan gatavot šašliku. Šķirties no šā dzīvokļa izlēmām, jo plānojam būvēt savu ģimenes māju. Mums jau ir iegādāts zemes gabals, kas atrodas Rīgas nomalē, ļoti skaistā vietā Mazās Juglas upes krastā. Sapratām, ka nevēlamies ņemt nekādus kredītus, līdz ar to izlēmām pārdot vienu īpašumu, lai varētu īstenot sapni par savu māju. Gribu zaļu dārziņu, kādu ogu krūmu, šūpuļtīklu.”

Katrīne uzskata, ka emocionālā ziņā daudz grūtāka būs atvadīšanās no vecākās meitas Kerijas, kas plāno mācīties ārpus Latvijas. “Šovasar vēlamies atpūsties un to darīt kopā ar bērniem, jo mana vecākā meita Kerija augusta vidū apmaiņas programmā brauks uz gadu mācīties Amerikā. Māsa Kortnija ir saskumusi, jo abas tomēr visu laiku ir bijušas kopā...” atklāj viņa.

Katrīne ar meitām Kortniju un Keriju Saulietēm. (Foto: no privātā arhīva)

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!

Citi šobrīd lasa

Latvietis nedeklarē pirkumu, nonāk tiesā un zaudē gredzenu par teju 100 000 eiro, ko uzdāvināja sievai 6
Pakrojas muižas festivāla apmeklētāji šokā: akrobāte nokrīt no 9 metrus augstām šūpolēm 3
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1