Rita Ora cenšas augumu paslēpt tikai aiz pērlīšu virtenēm un izpelnās salīdzinājumus ar vulgāri ģērbto Kanjes Vesta sievu Bjanku Censori 1

Slavenības
8. maijā 18:15 2024. gada 8. maijā 18:15
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Albāņu izcelsmes britu dziedātāja Rita Ora (33) Ņujorkas Metropoles mākslas muzeja Kostīmu institūta rīkotās labdarības balles “Met Gala” apmeklējumam šogad izvēlējusies ļoti drosmīgu tērpu. Tas pilnībā atsedza viņas gurnus un kājas visā to garumā. Fani šo izvēli nav atzinuši par labu. Vairāki vilkuši paralēles ar Kanjes Vesta skandalozo sievu Bjanku Censori, kura mūždien iziet ielās puskaila.

Rita Ora bija viena no cienījamām viešņām, kura ielūgta uz ikgadējo “Met Gala” pasākumu. Uz balli, kuras tēma šogad bija “Dusošās skaistules: Modes atmoda”, dziedātāja ieradās kopā ar vīru režisoru Taiku Vaititi. Viņa bija izvēlējusies drosmīgu tērpu, kas sastāvēja no krāsainu pērlīšu virtenēm, kas sākās pie plecu un kakla līnijas un piesedza krūtis un intīmākās vietas, bet pilnībā atsedza gurnus un kājas visā to garumā.

Zem pērlīšu virtenēm, kas mugurpusē tik tikko piesedza sēžamvietu, Ritai bija miesas krāsas bodijs. Tērpam dziedātāja bija pieskaņojusi frizūru, kas radīja slapju matu efektu. Ritas Oras vīrs Taika Vaititi pozēja līdzās sievai, ģērbies melnas ādas uzvalkā, ko papildināja ādas krekls un cimdi. Fani nebija sajūsmināti par Ritas pārdrošo tērpu. Daži to salīdzināja ar “viesnīcas aizkariem” vai “ballīšu lentu virtenēm”. Arī dziedātājas frizūra sekotājiem nepatika un izpelnījās salīdzinājumu ar “slapju pūdeli”.

Rita Ora. (Foto: Diggzy/Shutterstock/ Vida Press)

“Kas viņai mugurā, vai precīzāk, vai viņai vispār kaut kas ir mugurā?” – vaicāja viens no faniem. “Ko viņa uzvilkusi??? Aizkarus ar pērlītēm?” – brīnījās otrs. Savukārt citi vilka paralēles ar repera Kanjes Vesta skandalozi slaveno sievu Bjanku Censori, kura regulāri iziet ielās gandrīz kaila. “Kanjes efekts,” rakstīja kāds fans. “Es redzu Bjanku Censori,” piekrita otrs. “Kas tā par apsēstību iziet sabiedrībā kailam?” – vaicāja trešais.

Citi šobrīd lasa

Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Gudļevskis rāda varonību un saglabā Latvijai cerības uz ceturtdaļfinālu
Pievienot komentāru