Jauno projektu attīsta viens no Igaunijas vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem “Invego”. (Foto: Publicitātes)

Uzsākta 20 miljonus vērtā "Vide Ādaži" būvniecība – pirmās mājas 2025. gada pavasarī

Bizness un ekonomika
11. jūnijā 11:43 2024. gada 11. jūnijā 11:43
 
Ziņu
nodaļa
| Jauns.lv
Jaunā dzīvojamo māju ciemata “Vide Ādaži” būvniecību veiks uzņēmums “Mitt & Perlebach”, un būvniecības darbi jau ir uzsākti. Projektā tiks investēti 20 miljoni eiro, un pirmās mājas plānots pabeigt 2025.gada pavasarī.

Jauno projektu attīsta viens no Igaunijas vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem “Invego”. Uzņēmuma izpilddirektors Kristjans-Tūrs Vahi (Kristjan-Thor Vähi) stāsta, ka ciematā “Vide Ādaži” uzņēmums vēlas atspoguļot savu apņemšanos radīt vietu ilgtspējīgai un videi draudzīgai kopienai.

“Šis būs unikāls dzīvojamais rajons, kur tiks apvienota mierpilna, zaļa vide un labi attīstīta infrastruktūra, nodrošinot perfektu līdzsvaru starp pilsētas ērtībām un dabas sniegto mieru,” turpina Kristjans-Tūrs Vahi.

“Mūsu mērķis ir nodrošināt kvalitāti un ilgtspējību. Un, ņemot vērā “Mitt & Perlebach” vairāk nekā desmit gadus ilgo pieredzi gan dzīvojamo ēku, gan citu komplicētu projektu būvniecībā, mēs esam droši, ka arī jaunā ciemata “Vide Ādaži” būvniecība notiks augstākajā līmenī,” ir pārliecināts Kristjans-Tūrs Vahi.

Būvniecības uzņēmums “Mitt & Perlebach” jau realizējis daudzus projektus Igaunijā un arī Latvijā, kā, piemēram, kooperatīvo dzīvokļu kompleksu “Nameja Rezidence”, projektu “Annenhof Mājas”, dzīvokļu kompleksu “MOHO PARK” un citus.

Jaunais projekts “Vide Ādaži” atradīsies vien pārdesmit kilometru attālumā no Rīgas un ietvers vienstāva un divstāvu rindu mājas ar plašu terasi un savu daļu no dārza. Cena par īpašumu jaunajā ciematā sākas no 219 000 eiro. Projekta “Vide Ādaži” arhitektoniskā projekta autors ir Uldis Bērziņš no arhitektu biroja “Tectum”.

Citi šobrīd lasa

Latvietis nedeklarē pirkumu, nonāk tiesā un zaudē gredzenu par teju 100 000 eiro, ko uzdāvināja sievai 6
Nenoskaidrotu apstākļu dēļ jauniete Jelgavā nokritusi no sava septītā stāva dzīvokļa balkona
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Pievienot komentāru