Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Veģetārais borščs

Sastāvdaļas
Ja zupai ļaus pāris stundu vai pat visu nakti ievilkties, tā kļūs vēl garšīgāka. Pikantākai garšai var iemaisīt arī kādu karotīti sinepju.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Nomizotas bietes sagriez salmiņos, burkānus un puravu – ripiņās, kartupeļus – gabaliņos. Sīpolu sakapā.
2
Katlā sakarsē eļļu un maisot apcep sīpolus, kāpostus, bietes un kartupeļus.
3
Pielej buljonu un uzvāri. Uz lēnas uguns vāri 20 minūtes. Pievieno burkānus un puravus un turpini vārīt vēl 10 minūtes.
4
Iemaisi etiķi, pēc tam cukuru, sāli un piparus pēc garšas.
5
Lej šķīvjos, ieliec pa karotei krējuma un pārkaisi ar dillēm.

Pievienot komentāru

Zupas