Marinētas reņģītes 1
Sastāvdaļas
- 1 kg svaigas reņģes
- 3 sīpoli
- 100g milti
- 1/2 l vīna etiķis
- 1 ēd.k. sinepes
- 1 tējk. smaržīgi pipari
- 4-5 lauru lapas
- eļļa cepšanai
- cukurs
- sāls
Kurš gan nav baudījis marinētas reņģītes. Šoreiz vēl viena tik iecienītā ēdiena pagatavošanas recepte.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Etiķi atšķaidīt ar puslitru ūdens un uzvārīt. Pievienot visas garšvielas, sinepes, noņemt no uguns un atdzesēt.
2
Zivis notīrīt, ierīvēt ar sāli, apviļāt miltos no visām pusēm un cept pannā. Zivis pārlikt lielākā bļodā - viens slānis ar zivīm, viens slānis ar sīpoliem. Pārliet ar marinādi un ielikt ledusskapī uz nakti.
1 komentārs